Son Dakika

Keşkek Günü’ne Yoğun İlgi

Keşkek Günü’ne Yoğun İlgi

Fethiye Yörük Türkmen Derneği ve Seydikemer Yörük Türkmen Derneğinin ortaklaşa olarak 8 Mart Dünya Kadınlar günü sebebiyle Çalış plajı  Kerimoğlu İsmail Yörük Müzesi ve Yörük Çadırları Restaurantta  düzenlediği “Keşkek Günü”ne yoğun ilgi oldu. Etkinliğe sadece Fethiye ve Seydikemer’den değil Dalaman’dan da  yoğun katılım oldu.

Etkinlikle ilgili açıklamada bulunan  Seydikemer Yörük Türkmen Derneği Başkanı İsmail Uzunoğlu “Biz Fethiye ve Seydikemer Yörük Türkmen Dernekleri olarak her yıl 8 Mart Dünya Kadınlar gününde geleneksel  hale  getirdiğimiz Keşkek günü etkinliğimizi  düzenlemekteyiz. Bayanlarımıza ve misafirlerimize keşkek ikramında bulunuyoruz. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü kutluyoruz. Katılan herkese çok teşekkür ederiz” dedi. Fethiye Yörük Türkmen Derneği yönetim kurulu üyesi ve kadın kolları başkanı Halime Karagöz’de  açıklamasında  8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı. Halime Karagöz geleneksel hale gelen etkinliğimizi  her geçen yıl daha da artarak gerçekleştirmekteyiz.  Katılımdan dolayı çok teşekkür ederiz, dedi.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü kutlayan Fethiye Yörük Türkmen Derneği başkanı Ramazan Kıvrak’ta konuşmasında  “aşını, işini ve eşini seven, sadık olan, çocuk doğuran, acı döğüren kadınlarımızın gününü kutlamak istedik. Bir gün değil her gün mutlu olsunlar istedik. Keşkeğimiz var. Bu etkinliği her sene yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber / Foto: Zeynep Olca

Keşkek Günü'ne Yoğun İlgi (1)_640x480 Keşkek Günü'ne Yoğun İlgi (2)_640x480 Keşkek Günü'ne Yoğun İlgi (3)_640x480

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.