Muğla Milletvekili Demir, Fethiye’de Hemşehrilerinin Sorunlarını Dinledi

Muğla Milletvekili Demir, Fethiye’de Hemşehrilerinin Sorunlarını Dinledi
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) olmadığı günlerde seçim bölgesi olan Muğla’da olan Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, Fethiye’de hemşehrilerini ziyaret etti. Demir, gün boyunca yaptığı ziyaretlerle Fethiye’de yapılan çalışmaları takip etti, vatandaşlarla sohbet ederek Fethiye’nin sorunları hakkında bilgi aldı.
Eski ve Yeni Muğla Milletvekilleri Buluştu
Demokrat Parti (DP) 18. ve 19. Dönem Muğla Milletvekili Latif Sakıcı ile 24. Dönem Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, Fethiye’de bir araya geldi. Muğla’nın eski ve yeni milletvekilleri Muğla’nın dünü ve bugününü değerlendirerek, Muğla’nın geleceği için yaşadıkları deneyimlerini birbirlerine aktardılar.
30 Mart Yerel Seçimleri hakkında da uzunca sohbet eden milletvekilleri ayrıca, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve Muğla’nın sorunları üzerine fikir paylaşımında bulundular. Yaptıkları keyifli sohbetin ardından milletvekilleri, Ankara’da TBMM çatısı altında buluşmak üzere vedalaştılar. Demir, CHP Fethiye Kadın Kollarının Kermesine Katıldı. Eğitime destek amacıyla CHP Fethiye İlçe Örgütü Kadın Kolları tarafından yılda iki kez düzenlenen kermese bu yıl Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir de katıldı. CHP Kadın Kolları tarafından her yıl yapılan ve elde edilen gelirle lise ve üniversite öğrencilerine burs verilen kermeste Demir, Atatürk’ün “çocuklar geleceğimizin teminatıdır” sözünü hatırlatarak, eğitimin desteklenmesinin önemine vurgu yaptı. Demir, gençlerin eğitimine destek olmak için çaba sarf eden CHP Fethiye İlçe Kadın Örgütünü yürekten desteklediklerini ve böylesi anlamlı çalışmaların devam etmesi için kendilerine düşeni yerine getireceklerini ifade etti. CHP Fethiye Kadın Kollarının düzenlendiği kermesten ayrılan Demir, Fethiye’de hemşerileriyle sohbetlerde bulundu. Yaptığı sohbetlerle Fethiye’nin sorunları hakkında bilgi alan Demir, “Fethiye’miz için üzerimize düşeni yerine getireceğiz. Biz sizlerin TBMM’deki temsilcileriniz” dedi. Ziyaretlerinin ardından Demir, Fethiye’den ayrıldı. (FG)





