GenelMuğla

Muğla “O”nu çok Sevdi Fethiye Siyaseti Kazandı

Muğla “O”nu çok Sevdi Fethiye Siyaseti Kazandı

24 Haziran seçimlerinin tamamlanmasının ardından yankıları ve iz bırakanları konuşulmaya devam ediyor. Fethiye’nin Beşkaza’nın evladı İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Av. Koray Hayvacı ve İyi Partililerin yaptığı seçim çalışmaları seçim sonuçlarının önüne geçti.

Hayvacı, ekibiyle büyük fedakârlıklarla yapmış olduğu seçim çalışmasında kendi seçim bölgesi olan Fethiye’den %21, Seydikemer, Dalaman ve Köyceğiz’den %18 oy aldı. Muğla’nın lokomotifinin Beşkaza olduğunu tüm imkânsızlıklara rağmen ispat eden Hayvacı’yı ve ekibini Genel Merkez yetkilileri tebrik etti. 7 ay önce kurulan ve yaklaşık 2 ayda yapılan seçim çalışmasıyla 24 Haziran sürecini tamamlayan İYİ Parti aldığı oy ile 1 milletvekili göndermiş olsa da, en büyük alkışı 3. Sırada bulunan Milletvekili Adayı Fethiyeli Av. Koray Hayvacı aldı. Muğla’nın hemen her noktasını karış karış gezen, sıkmadık el bırakmadan, gece gündüz demeden üstün bir gayret sarf eden Hayvacı ve ekibine tebrikler devam etse de hüzünlü bir sevinç yaşanıyor. 27.dönem Milletvekili adayı olan İYİ Partili Av. Koray Hayvacı gönüllerin vekili olarak lanse edilse de kazanan Fethiye siyaseti yeni bir yüz, yeni bir karakter ve yeni siyasi aktör kazandı.

İyi Parti Muğla Milletvekili Adayı Av. Koray Hayvacı seçim sonrası, “Her Halde Hayır Vardır” diyerek başladığı açıklamada; “Milletimiz mesajını sandıkta vermiştir. Milletimizle zıtlaşılmayacağının, millete tepeden bakılamayacağının bilinciyle bu mesajın gereğinin tüm siyasi partilerce yapılması, demokrasimiz için kazanım olacaktır. Gönülden, inanarak ve samimiyetle çalışan tüm kardeşlerimize, büyüklerimize şükranlarımızı sunarız. Bizlere destek olan Beşkaza ve Muğla sevdalılarına çok teşekkür ederiz.”dedi.

Haber / Foto:Nur İLİK

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.