Son Dakika

Öfke Ve Stres Kontrolü Eğitimi Düzenlendi

Öfke Ve Stres Kontrolü Eğitimi Düzenlendi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını üye ve üye çalışanlarının kişisel gelişimine destek olmak amacıyla “Öfke ve Stres Kontrolü Eğitimi” düzenlendi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 12 Kasım 2016 Cumartesi günü düzenlenen Öfe ve Stres Kontrolü eğitimine farklı sektörlerde faaliyet gösteren firmaların yönetici ve çalışanları katıldı. Eğitim, Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından olan İzgören Akademi Eğitmeni Ayşe Acun Erkuloğlu tarafından verildi.

Eğitmen Ayşe Acun Erkuloğlu, eğitimde, iş yaşamında ve özel yaşamımızda hiç ummadığımız durumlarla karşılaşmamız durumunda olayların üstesinden gelmek, doğru kararlar alabilmek, haklıyken haksız duruma düşmemek ve yaşam içerisinde iletişime geçtiğimiz bireylerle doğru bağ kurabilmek için, bizi tehdit eden ve ruhsal yapımızı olumsuz etkileyen stres ve öfke ile başa çıkabilme becerisini geliştirilebilmek için yapmamız gerekenleri eğlenceli bir üslup ile anlattı.

Katılımcıların aktif katılımı ile gerçekleşen Öfke ve Stres Kontrolü Eğitimi, günlük hayatta karşılaşılması muhtemel olaylardan örnekler ile devam etti.

Konaklama sektörü yönetici ve çalışanlarının ağırlıkla katıldığı eğitime toplam 22 kişi katıldı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası eğitimleri 2017 yılında da devam edecek. Eğitim taleplerinizi http://www.fto.org.tr/cms_reader.aspx?unk=493 web adresinde bulunan Eğitim Talep Formunu doldurarak info@fto.org.tr veya deren.karasu@fto.org.tr adresine iletebilirsiniz.

Haber/Foto Hakan Çelikdemir

 ofke-ve-stres-kontrolu-egitimi-duzenlendi-1_640x425 ofke-ve-stres-kontrolu-egitimi-duzenlendi-2_640x425 ofke-ve-stres-kontrolu-egitimi-duzenlendi-4_640x425

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.