Son Dakika

Otgöz: “Sonuç belli, biz fark peşindeyiz”

Alaçat’ta binlerce kişiye seslenen AK Parti Seydikemer Belediye Başkan Adayı Yakup Otgöz, alkışlar arasında gerçekleştirdiği konuşmasında kesin konuştu: “En son yapılan anketler belli. Seydikemer’in tüm bölgelerinde yine AK Parti rüzgarı esiyor. Ve yine fark peşindeyiz” dedi.

AK Parti Seydikemer Belediye Başkan Adayı Yakup Otgöz’ün Alaçat’taki açık hava toplantısı miting havasında geçti. Toplantıda ilk konuşmayı yapan bölgenin evladı olan İl Genel Meclisi Üyesi ve Seydikemer Belediye Meclis Üyesi Adayı Hüseyin Turhan oldu. Bölgenin sorunlarını yakından bildiğini ifade eden Turhan, köylülerine hitaben yaptığı konuşmasında “Bu seçim Seydikemer’in kaderiyle ilgili, bu seçim sadece siyasi parti seçimi değil, hangi siyasi görüşten olursanız olun. Sandığa varınca kimin hizmet yapacağın inanıyorsanız ona oy verin” dedi.

Alkışlar ve tezahüratlar arasında konuşmasına başlayan Yakup Otgöz de “Yakup Başkanın arkasında iktidar var diyorlar. Elbette iktidar olacak, arkamda iktidar olamasaydı aday adayı bile olmazdım. Devir partizanlık devri değil, yeni ilçe olan Seydikemer’in; geri kalmış diyebileceğimiz Seydikemer’in, iktidarın da desteğini alarak daha fazla gelişmesini düşünme zamanı. Bizim genel başkanımızın söz verip de yapmadığı tek bir vaadi yoktur ki bizler de tutamayacağımız sözleri vaat etmiyoruz. Bizler sadece alt yapı üst yapı, yatımlar yapmak değil; sosyal belediyecilik anlayışını da yerine getireceğiz. Dedelerimiz ninelerimiz, dul yetim öksüzlere belediyenin imkanlarını sonuna kadar açacağız. Kimsesizlerin Kimsesi olacağız. Bizler Seydikemer Belediyesine Tek Adımda Hizmet Bürosunu da açacağız. Hizmetler, Seydikemer merkezden başlayarak en ücra köşeye kadar devam edecek. Aranızda farklı siyasi görüşten arkadaşlarımıza da sesleniyorum. Devir partizanlık devri değil, Seydikemer’e daha fazla hizmet kazandırma devridir. Artık biz buna daha rahat inanıyoruz. Allahın izniyle anketler belli, Seydikemer’in bütün bölgesinde AK Parti rüzgarları esiyor ama biz fark peşindeyiz” dedi.

Alaçat’taki konuşmaların ardından başlayan ve Ortaköy yönüne uzanan konvoya yaklaşık 800 araç katılırken, Yakup Otgöz Ortaköy’de konuşmaya başladığı anda konvoyun ardının henüz Seydikemer merkezde olması halk nezdinden şaşkınlık yarattı. Ortaköy’de de kısa bir konuşmaya yapan Otgöz, Bu Konvoy Seydikemer’in değişimin ayak sesleridir. 30 Martta zafer bizim olacaktır, Seydikemer’in zaferi olacaktır dedi.

Otgöz, Gücümüzü sizlerden alıyoruz diyerek, bizler dostluk kardeşlik, saygı sevgi prensibi ile yola çıktık. Sizlere inandık, güvendik yola çıktık dedi. Ortaköy’den sonra konvoy Ören, sahil Ceylan, Sahil temel, Girmeler köyünden Döğer, Bağlıağaç Kayadibi ve Kadıköy’de Finalle son buldu.(FG)

Otgöz “Sonuç belli, biz fark peşindeyiz” (1)_640x424 Otgöz “Sonuç belli, biz fark peşindeyiz” (2)_640x424 Otgöz “Sonuç belli, biz fark peşindeyiz” (3)_640x424 Otgöz “Sonuç belli, biz fark peşindeyiz” (4)_640x424 Otgöz “Sonuç belli, biz fark peşindeyiz” (5)_640x424 Otgöz “Sonuç belli, biz fark peşindeyiz” (6)_640x424 Otgöz “Sonuç belli, biz fark peşindeyiz” (7)_640x424 Otgöz “Sonuç belli, biz fark peşindeyiz” (8)_640x424 Otgöz “Sonuç belli, biz fark peşindeyiz” (9)_640x424 Otgöz “Sonuç belli, biz fark peşindeyiz” (10)_640x424 Otgöz “Sonuç belli, biz fark peşindeyiz” (11)_640x424 Otgöz “Sonuç belli, biz fark peşindeyiz” (12)_640x424 Otgöz “Sonuç belli, biz fark peşindeyiz” (13)_640x424 Otgöz “Sonuç belli, biz fark peşindeyiz” (14)_640x424 Otgöz “Sonuç belli, biz fark peşindeyiz” (15)_640x424

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.