Son Dakika

Öztürk Seydikemer’de Konuştu; “Türkiye’nin En Pahalı Suyunu Muğlalı İçiyor”

    Öztürk Seydikemer’de Konuştu; “Türkiye’nin En Pahalı Suyunu Muğlalı İçiyor”

Seydikemer’de partisinin belediye meclis üyesi tanıtım toplantısına katılan AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, CHP Büyükşehir Adayı Osman Gürün’ü hedef alan konuşmasında “Küçücük Muğla’nın asfaltını dahi yapamayanların, Türkiye’de en pahalı içme suyunu (üstelik içme suyu da kuyu suyu) halkına içirenlerin Seydikemer’in köylerine şunu yapacağız bunu yapacağız söylemlerine inanmayınız” dedi.

Seydikemer AK Parti’de açıklanan belediye meclis üyeleri ile teşkilat üyeleri kahvaltıda buluştu. İlçe Teşkilatı’nın yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra kadın ve gençlik kolları yönetimlerinin de katıldığı kahvaltılı toplantıda meclis üyesi adayları partililere tanıtıldı. İlçe Başkanı Fatih Doğru’nun selamlama konuşmasından sonra söz alan Yakup Otgöz, 10 yılı muhtarlık olmak üzere 25 yıldır Karadere’yi yönettiğini ifade ederek “Bir kişi bile gelip benim işimi yapmadı diyemez” diyerek birlik ve beraberlik mesajları verdi.

MUĞLA KUYU SUYU İÇİYOR

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk de birlik ve beraberlik mesajları vererek başladığı konuşmasında Muğla Belediyesi’ne yüklendi. CHP Büyükşehir Adayı Gürün’e içme suyu üzerinden yüklenen Öztürk, Muğla halkının Bozüyük’ten pompalanan kuyu suyunu kullandığını ifade ederek buna rağmen Türkiye’nin en pahalı suyunu kullandığını kaydetti. Öztürk’ün konuşmalarının ardından belediye meclis üyeleri partililer tanıtıldı.

Meclis üyesi adaylarını partilileri ile tanıştıran AK Parti Seydikemer Belediye Başkan Adayı Yakup Otgöz, daha sonra Seydikemer’de esnaf gezisi yaptı. Esnaf gezisi sırasında bir vatandaşın “Menderes’i yediler, Özal’ı zehirlediler, Allah’ın izniyle Tayyip’i yiyemeyecekler” şeklindeki hayıflanması dikkat çekti.(FG)

Buna göre Yakup Otgöz’ün meclis listesinde şu isimler yer aldı

KONTENJAN

1-Hüseyin Ünal- Y.Lisans (Seki)

2-Fatih Tosun-Lise (Merkez)

3-Ramazan Kaynak-İlkokul (Kumluova)

Meclis Üyesi Aday Listesi

1-Mustafa Karakuş-Lise (Merkez)

2-Hüseyin Turhan-Önlisans (Çaykenarı)

3-İlker Coşkun-Lisans (Ören)

4-Hatice Ü. Tanıtmış-Y.Lisans (Merkez)

5-Harun Büyükaydın-ilkokul(Kadıköy)

6-Salih Gümüş-Lisans (Güneşli)

7-Mustafa Özmen-Lisans (Alaçat)

8-Behlül Küçüksoku-Lisans (Merkez)

9-Fatma Can-Lisans (Seki)

10-Harun Hıra-Lise (Merkez)

11-Durmuş Çetinkaya-İlkokul (Ortaköy)

12-Halil Ertürk-İlkokul (Arsa)

13-Cemal Akça-İlkokul (Çobanlar)

14-Mustafa Hortlakoğlu-İlkokul (Korubükü)

15-Halit Yekebaş-Ortaokul (Yaka)

16-Ali Gölgen-Lise(Çaltılar)

17-Tarık Kutan-Lisans (Kayadibi)

18-Alkan İnce-Lise (Yaka)

19-Atlan Saçlı-İlkokul (Bağlıağaç)

20-Bahri Aksu-Lisans (Ören)

21-İbrahim Günay-Lise (Merkez)

22-Hüseyin Kaya—İlkokul (Karaköy)

Öztürk Seydikemer’de Konuştu; “Türkiye’nin En Pahalı Suyunu Muğlalı İçiyor” (7)_640x424 Öztürk Seydikemer’de Konuştu; “Türkiye’nin En Pahalı Suyunu Muğlalı İçiyor” (6)_640x424 Öztürk Seydikemer’de Konuştu; “Türkiye’nin En Pahalı Suyunu Muğlalı İçiyor” (5)_640x424 Öztürk Seydikemer’de Konuştu; “Türkiye’nin En Pahalı Suyunu Muğlalı İçiyor” (4)_640x424 Öztürk Seydikemer’de Konuştu; “Türkiye’nin En Pahalı Suyunu Muğlalı İçiyor” (3)_640x424 Öztürk Seydikemer’de Konuştu; “Türkiye’nin En Pahalı Suyunu Muğlalı İçiyor” (1)_640x424 Öztürk Seydikemer’de Konuştu; “Türkiye’nin En Pahalı Suyunu Muğlalı İçiyor” (2)_640x424

 

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.