Sivas BelediyeSpor Maçı Hazırlıkları Başladı

Fethiyesporlu oyuncular Pazar günü deplasmanda oynayacağı Sivas Belediye Spor maçı hazırlıklarına başladılar. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Fethiyespor hafta sonu son dakika golüyle mağlup olduğu Kocaeli Birlik Spor maçı yenilgisini unutup bir günlük iznin ardından Sivas Belediye Spor maçı hazırlıklarına başladılar Teknik Direktör Akif Başaran yönetiminde Ölüdeniz Spor Tesislerinde yapılan antrenmana sakatlığı devam eden Hakan Kutlu’nun dışında oyuncular tam kadro katıldılar. Sakatlığı devam eden Hakan Kutlu ise özel çalışmalara devam ediyor. Hafta sonu güzel oyuna rağmen son dakika golüyle mağlup olmalarına çok üzgün olduklarını söyleyen Teknik Direktör Akif Başaran, “Ne yazık ki futbolun kanunda yenme de var yenilmede. Oyuncularım sahada çok güzel bir performans sergilediler. Hakem için söylenecek bir şey yok. En az iki verilemeyen penaltı var. En azından biri verilmeliydi. Hakem bütün takdir haklarını konuk takımdan yana kullandı. Bizim için her maç önemli kazandıkça üste kaybettikçe alt sıralara düşersiniz. Bizim hedefimiz belli. Ben ilk günden buyana söylüyorum. Fethiyespor hak ettiği yere gelecek. İyi futbol oynamaya çalışıyoruz. İyi netice almaya çalışıyoruz. Alınan güzel sonuçlar Fethiyespor için iyi olacaktır. Sivas deplasmanından iyi bir sonuçla dönerek, kaybettiğimiz 3 puanı çıkartmak istiyoruz” dedi.
Fethiyespor Başkanı Okan Uysal ise Kocaeli Birlik Spor maçında oyun olarak ortaya iyi bir oyun koymaya çalıştık. Futbolcularımız iyi mücadele etti. Ancak skora yansıtamadık. Rakibe karşı bu sezon 6 puan kaybettik. Amacımız galip gelmekti. Takım olarak iyi oyun sergiledik. Eksiklerimizi teknik heyetle oturup görüşeceğiz. Sadece kaybedilmiş bir maç var. Fethiye halkından özür diliyoruz. Keşke galip gelen takım biz olsaydık. Bu lig de herkes herkesi yenebilir. Sahaya galip gelmek için çıkacağız. Bu günkü yaşadığımız talihsizliği inşallah bir daha yaşamayız” ifadelerini kullandı.
Hafta sonu kendi sahasında ağırladığı Kocaeli Birlik Spor maçın sonrası 2-1 mağlup olan Fethiyespor ligde 7, galibiyet, 7 beraberlik ve 7’de mağlubiyet alarak 28 puan ile 9 sırada yer alıyor. Geride kalan 21 haftada kendi kalesinde toplam 24 gol gören Fethiyesporlu oyuncular rakip ağları da 23 kez havalandırdı. Bu hafta deplasmanda karşılaşacağımız Sivas Belediyespor ise geride kalan 21 haftada 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 da mağlubiyet alarak 33 puanla lig fikstüründe 6. Sırada yer alıyor. Sivas Belediye Spor oyuncuları ise rakip ağları 27 kez havalandırırken, kendi kalesinde de 21 gol gördü.
TAKIMDA GOL KRALLIĞI 4 OYUNCUDA
Fethiyespor ‘un 23 kez rakip ağları topla buluşturduğu ligde gol krallıklarında ise 3’er golle Aytaç Deniz Bayram Çetin, Hüseyin Atalay ve Oktay Pop isimleri yer alıyor. 2’şer golle Bekir Ozan Has, Cemre Atmaca, Emir Gökçe isimleri yer alıyor. 1’er golle de Eray Açıkgöz, Hakkı Can Aksu, Hüseyin Cihan Avcu ve Oğuzhan Yıldırım simlerinden oluşurken 1 gol ise rakip takım oyuncularını kendi kalelerine attıkları golle geldi.
Haber/Foto Hakan Aykırı







