Son Dakika

Yiğit; “Türkiye, Bu Karanlık Dönemi De Atlatacaktır.”

Yiğit; “Türkiye, Bu Karanlık Dönemi De Atlatacaktır.”

Saadet Partisi Fethiye İlçe Başkanı Ramazan Yiğit son günlerde yaşanan terör saldırılarını eleştirdi.

Saadet Partisi Fethiye İlçe Başkanı Ramazan Yiğit öncelikle şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyerek başladığı açıklamasında; “17 Şubat Çarşamba günü akşam saatlerinde Ankara’da; perşembe günü de Diyarbakır’da gerçekleşen ve milletimizi derinden sarsan, terörist saldırıları  bütün nefretimizle lanetliyor, saldırılarda hayatını kaybeden asker ve sivil tüm vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Ankara’da yaşanan patlamada hayatını kaybeden Fethiyeli yavrumuz Orçun Munyas, acımızı bir kat daha arttırmıştır. Kendisine Allahtan rahmet,ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyoruz.

Terörist unsurlar,

Türk Silahlı Kuvvetlerimizin sahip olduğu cesaret ve kararlılık;

milletimizin birlik ve beraberlik duygusu karşısında hiçbir zaman karanlık hedeflerine ulaşamayacaklardır.

Bu kanlı saldırıların amacı milletimiz içinde öfke ve nefret meydana getirerek birlik ve beraberliğimizi bozmaktır..

Bu yüzden, Türkiye’yi karıştırmak isteyen karanlık mihraklara karşı verilecek en güzel cevap, millet olarak birbirimize daha fazla kenetlenmek, milli birlik ve beraberliğimize sahip çıkmak olacaktır.

Türkiye, tarihi geçmişi ve engin tecrübesi ile büyük bir devlettir. Aziz milletimiz en zor dönemlerde, en zor badireleri atlatmıştır. Bu karanlık dönemi de atlatacaktır.

Bizler ülkemizi ve insanımızı çok seviyoruz. Siyaseten geldiğimiz nokta,ufuk açıcı boyutta değildir. ‘Yiğit’ düştüğü hatadan vazgeçene denir. Yanlış  atılan siyasi adımların, acı neticelerini yaşamaktan milletçe bıktık.Gelin birlikte çare olalım.” ifadelerini kullandı.

Haber Gülyüz Yurdagül Sırt

 

saadet partisi ramazan yiğit

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.