Son Dakika

Alternatif Turizm İçin Birlikteydiler

 

Özel Nursel Özdemir Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören bir grup öğrenci ve aileleri Fethiye ilçe turizm danışma müdürlüğünün misafirliğinde gün boyunca Ölüdeniz ve Kayaköy’de gezi yaptı.

Turizm haftası etkinliklerinde engelli ailelerini geçen yıl yaptığı tüm etkinliklere davet eden ilçe turizm müdürlüğü bu yıl yine gönüllerini aldı. Onlarla birlikte gün boyunca gezip, yemek yediler. Öğrenci ve ailelerinin sevinçleri görülmeye değerdi. Kurum personellerinin de gün boyunca öğrencilerle yakından ilgilenmesi aileleri ayrıca mutlu etti. Dünya nüfusunun neredeyse %10’unun engelli olduğu, turizmin artık alternatifler üretmesi gerektiği ve artık engellilerle birlikte geleneksel hale gelen kutlamaların olduğu, yeni gelişen turizm sektörü olarak kendine yer edindiği düşünülürse ne kadar da önemli bir gezi olduğu düşünülebilir.

Özel Nursel Özdemir Özel Eğitim Ve Halka İlişkiler Sorumlusu Nezahat Yalçın “Bildiğiniz gibi müzik ve perküsyon gurubumuz uluslararası festival için İstanbul’da, bizler de Fethiye’de kalan bir grup öğrenci ve ailelerimizle bugün ilçe turizm danışma müdürlüğümüzün daveti ile Ölüdeniz ve Kayaköy gezisi yaptık. Ölüdeniz’i ilk kez gören öğrencilerin tepkisi ve mutluluğu görülmeye değerdi. Bizlerin kurum olarak en büyük hedefi misyonu, engelli ailelerini ve engellileri de toplumla bütünleştirmek, onları hayatın her alanına dahil etmekti. Tüm çabalarımızda bunları görmek mümkün ’’ Dedi.

Fethiye ilçe turizm danışma müdürlüğü personeli de bu ziyarette hazır bulundu.  Sürekli engelli aileleri ve engellilerle birlikte oldular ve büyük moral verdiler.

Gelecek yıl yine turizm haftası etkinliklerinde görüşmek temennileriyle gezi tamamlanmış oldu.(FG)

Alternatif Turizm İçin Birlikteydiler (1)_640x480 Alternatif Turizm İçin Birlikteydiler (2)_640x480 Alternatif Turizm İçin Birlikteydiler (3)_360x480 Alternatif Turizm İçin Birlikteydiler (4)_640x480

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.