Son Dakika

SGK Müdürlerinden Arıcan’a Ziyaret

SGK Müdürlerinden Arıcan’a Ziyaret

Fethiye Sosyal Güvenlik Kurumu Müdür Gamze Yıldırım ve çalışanları Gülser Uysal, Hüseyin Mücahit Tuna ile Seydikemer SGK MüdürüMikayil Çatak, Sosyal Güvenlik Haftası sebebiyle Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan’ı ziyaret etti.

16 Mayıs Salı günü yapılan ziyarette, Seydikemer’in ilçe olması ile birlikte SGK ilçe müdürlüğünün kurulması ve kurum yapılarındaki değişiklikte gündeme geldi. Fethiye SGK Müdürü Gamze Yıldırım, Seydikemerli vatandaşların sağlık hizmetlerini Fethiye’den aldığını, bu hizmetler sırasında yaşadığı sorundan dolayı Fethiye SGK müdürlüğüne geldiğini, bu vatandaşların geri gönderilmediğini söyledi.

Gamze Yıldırım, SGK haftası sebebiyle Fethiye SGK olarak 3 kişinin, Babadağ’dan yamaç paraşütü ile atlayacağını ve bu atlayış sırasında SGK bayrağı açacaklarını söyledi.

Arıcan, Fethiye ve çevresinde sağlık hizmetlerinin yeterli olmadığının farkında olduklarını ifade ederek konuyu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçiye ilettiklerini söyledi.

Arıcan, konuklarına ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek “Bizim üyelerimizin en çok çalıştığı kurumlardan biri de Sosyal Güvenlik Kurumu. Üyelerimizin işlerinin kolaylaşmasına yönelik yapılacak her çalışmada işbirliği yapmaya hazırız.” Dedi.

Haber/Foto Hakan Aykırı

SGK-1_640x427 SGK-2_640x427

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.